Himalaya Nedves törlőkendő nyugtató-védő levendulás 56 db

585 Ft

Kategóriák: ,

Leírás

A Himalaya Nyugtató és védő baba törlőkendő kifejezetten úgy lett kifejlesztve, hogy hatékonyan hidratálja a baba érzékeny bőrét és segítsen a pelenkakiütés elleni védelemben. Az Aloe vera természetes bőrpuhító és segít a kiütések enyhítésében, míg a levendula nyugtatja a bőrt. A Himalaya baba termékek gyengédek a baba érzékeny bőréhez, segítenek megőrizni a bababőr természetes egyensúlyát. Parabén, szappan és alkoholmentes. Gyengédsége bababőrre tesztelve.

Miért válaszd a Himalaya Herbals márkát?

A Himalaya gyógyszercég -1930 óta- ötvözi az ajurvéda tapasztalatait és a modern orvostudomány módszereit, annak érdekében, hogy az ajurvéda tudására alapozva hatékony és tudományosan igazolt növényi alapanyagú termékeket hozzon létre.

A Himalaya Herbals szépségápolási termékek a bőr természetes egyensúlyát tartják szem előtt. Aktív hatóanyaguk 100%-ban növényi eredetű. A termékek hatékonysága klinikailag bizonyított. Kellemes illatúak, hipoallergének és minden problémára nyújtanak megoldást.

Brand

Himalaya

Néhány szó az ajurvédáról

A Himalaya gyógyszercég -1930 óta- ötvözi az ajurvéda tapasztalatait és a modern orvostudomány módszereit, annak érdekében, hogy az ajurvéda tudására alapozva hatékony és tudományosan igazolt növényi alapanyagú termékeket hozzon létre.

Az ajurvéda szó jelentése: az "élet tudománya" (ayur: élet, veda: tudás). Az ajurvéda egy több mint 4000 éves gyógyászati rendszer, melyet Indiában, Sri Lankán és Nepálban használtak, de gyógyító és egészségmegörző rendszerként a világ számos országában ismerik, és egyre többen alkalmazzák.

India ősi szanszkrit nyelvű írásai, a Védák nemcsak a filozófia kérdéseit taglalják, hanem abban is segítenek, hogy egész életünkön át megőrizhessük egészségünket és harmóniánkat.

Az eredeti Ajurvéda-írás időszámításunk előtti első évezredben keletkezett az Indus völgyében és szerzője Charaka Samhita volt. Az orvostudományról szóló tanulmány szanszkrit nyelven íródott.

Az ajurvéda tartós hatása a nem indo-európai térségre az ie. VI. században a Buddhizmus felemelkedésével és elterjedésével kezdődött el. A Buddha szerzetesek eljuttatták az ajurvéda tanait Kínába, Tibetbe, Koreába, Mongóliába és Sri Lankára, ahol mély hatást gyakorolt a helyi gyógyászati rendszerekre.

Mostanában, az ie. 1000 környékén keletkezett Susruta Samhita szöveg német nyelvű fordításának köszönhetően, az ajurvéda hozzájárulhatott a modern orvostudomány és plasztikai sebészet fejlődéséhez. A Susruta 8 fő ágra osztja az ajurvéda tudományát: általános orvoslás - egészségmegőrzés, sebészet, fül-orr-gégészet és szemészet, toxikológia, pszichiátria, gyermekgyógyászat, belgyógyászat, szexológia és szaporodástan.

Miért a Himalaya Herbals termékeket használja?

SZÉPSÉG A TERMÉSZET EREJÉVEL.

A mai rohanó világban kinek van ideje, hogy órákat üljön kozmetikusnál, a költségekről nem is beszélve. A Himalaya Herbals szépségápolási termékek használatával időt, pénzt spórolhat meg, úgy, hogy közben természetes anyagokkal kezeli problémáit, vagy egyszerűen csak felfrissül.

Az ajurvédikus orvoslás pontosan tudja mely gyógynövény mely problémákra hatékony. Ezt a több ezer éves tapasztalatot kihasználva a Himalaya Herbals egyedülálló összeállítású test és arcápolási termékeket, samponokat, babaápolási termékeket fejlesztett ki, melyek a Himalája lábánál termő ritka növényeket tartalmaznak: aktív hatóanyag tartalmuk 100%-ban növényi eredetű és a bőr természetes egyensúlyát tartják szem előtt!

Miért a Himalaya Herbals?

A termékek aktív hatóanyagtartalma 100%-ban növényi! A Himalája lábánál termő, gondosan válogatott, tiszta és értékes gyógynövényeket tartalmaz. Minden termék hypo-allergén és hatékonysága klinikailag bizonyított. A termékek hatóanyag összetételéhez az Ayurvéda (4000 éves keleti orvoslás) és a modern tudományos kutatásokat ötvözik. A bőr természetes egyensúlyát tartja szem előtt. Kellemes illatú termékek. Széles szépségápolási termékskála - minden problémára van megoldás!